Suna acumCere oferta
Situatii de urgenta, Protectia Muncii, servicii ssm su

SERVICII ABONAMENT SU (PSI)

  • Instruirea lucratorilor
  • Completarea fiselor de instruire pentru Situatii de Urgenta
  • Deplasarea lunara la sediul clientilor
  • Moniorizarea activitatii
  • Consultanta legislativa
  • Asistenta in cazul controalelor

01. INSTRUIREA LUCRATORILOR

Specialistii nostri vor asigura instruirea lucratorilor in domeniul situatiilor de urgenta prin instructaje si cursuri, aplicatii, exercitii practice si antrenamente, in functie de tipurile de risc specifice.

02. COMPLETAREA FISELOR DE INSTRUIRE SU (PSI)

Dupa efectuarea instructajelor, inspectorii nostri vor completa fisele individuale de instructaj. Dupa completare, se vor asigura ca fisa individuala de instructaj in domeniul situatiilor de urgenta este semnata de persoana instruita si de catre persoanele care au efectuat si au verificat instructajul.

03. DEPLASAREA LUNARA LA SEDIUL CLIENTILOR

Lunar, unul dintre inspectorii nostri se va deplasa la societate pentru a se asigura ca lucratorii respecta normele de protectie civila si situatii de urgenta. Se vor asigura ca in cadrul societatii nu au avut loc modificari ce maresc riscul de incediu sau pun in pericol integritatea salariatilor.

04. MONITORIZAREA ACTIVITATII

Monitorizam activitatea fiecarui colaborator, suntem disponibili, oferim consultanta, urmarim schimbarile din activitatea clientilor si propunem solutiile optime in domeniul situatiilor de urgenta si protectiei civile.

05. CONSULTANTA LEGISLATIVA

Urmarim zilnic modificarile legislative din domeniul situatiilor de urgenta si actualizam la timp atat documentatiile, cat si procedurile legale in domeniu.

06. ASISTENTA IN CADRUL CONTROALELOR

Specialistii nostri acorda asistenta clientilor in cazul controalelor, asigurandu-se ca documentatia solicitata este completa, semnata si stampilata, iar salariatii sunt instruiti. De asemenea, va consiliem la implementarea masurilor impuse.

Despre noi

COMPANIE

ERK Secure Protect este un serviciu de prevenire si protectie ce ofera servicii in domeniile securitatii si sanatatii in munca, situatiilor de urgenta si protectie civila in Bucuresti, Ialomita, Constanta, Calarasi, Braila si Prahova.
Misiunea SSM, serviciu extern ssm

MISIUNE

Va propunem un serviciu profesionist la preturi corecte, principalul nostru scop fiind acela de a identifica cele mai bune solutii pentru asigurarea securitatii si sanatatii lucratorilor fara a afecta procesul de munca.
Viziunea noastra SSM, serviciu extern ssm

VIZIUNE

Viziunea noastra este aceea de a schimba mentalitatea lucratorilor asupra importantei securitatii si sanatatii propriei persoane si constientizarea angajatorilor ca o societate nu poate functiona fara salariati sanatosi.