Suna acumCere oferta
Instruirea SSM, Protectia Muncii, servicii ssm su

SERVICII ABONAMENT SSM

  • Instruirea lucratorilor
  • Completarea fiselor de instruire SSM
  • Deplasarea lunara la sediul clientilor
  • Monitorizarea activitatii
  • Consultanta legislativa
  • Asistenta in cazul controalelor

01. INSTRUIREA LUCRATORILOR

Specialistii nostri vor instrui lucratorii in toate aspectele legate de munca, se vor asigura ca fiecare lucrator primeste o instruire suficienta si adecvata, atat sub forma de informatii si instructiuni de lucru, cat si prin exercitii si demonstratii practice.

02. COMPLETAREA FISELOR DE INSTRUIRE SSM

Rezultatul lucrarilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca va fi consemnat de catre specialistii nostri in fisele de instruire individuala, cu indicarea materialului predat, a duratei de instruire si datei de instruire. De asemenea, se vor asigura ca fisele sunt semnate de catre lucratorul instruit si de catre persoanele care au efectuat si au verificat instruirea.

03. DEPLASAREA LUNARA LA SEDIUL CLIENTILOR

Periodic, unul dintre inspectorii nostri se va deplasa la societate pentru a se asigura ca salariatii respecta normele SSM, in cadrul societatii nu au avut loc modificari ce pun in pericol securitatea si sanatatea lucratorilor sau incalca prevederile legale in domeniu.

04. MONITORIZAREA ACTIVITATII

Monitorizam activitatea fiecarui colaborator, suntem disponibili, oferim consultanta, urmarim schimbarile din activitatea clientilor si propunem solutiile optime in domeniul SSM.

05. CONSULTANTA LEGISLATIVA

Urmarim zilnic modificarile legislative din domeniul securitatii si sanatatii in munca si actualizam la timp atat documentatia, cat si procedurile legale in domeniu.

06. ASISTENTA IN CADRUL CONTROALELOR

Specialistii nostri acorda asistenta clientilor in cazul controalelor, asigurandu-se ca documentatia solicitata de inspectorii de munca este completa, semnata si stampilata, iar salariatii sunt instruiti. De asemenea, va consiliem la implementarea masurilor impuse.

Despre noi

COMPANIE

ERK Secure Protect este un serviciu de prevenire si protectie ce ofera servicii in domeniile securitatii si sanatatii in munca, situatiilor de urgenta si protectie civila in Bucuresti, Ialomita, Constanta, Calarasi, Braila si Prahova.
Misiunea SSM, serviciu extern ssm

MISIUNE

Va propunem un serviciu profesionist la preturi corecte, principalul nostru scop fiind acela de a identifica cele mai bune solutii pentru asigurarea securitatii si sanatatii lucratorilor fara a afecta procesul de munca.
Viziunea noastra SSM, serviciu extern ssm

VIZIUNE

Viziunea noastra este aceea de a schimba mentalitatea lucratorilor asupra importantei securitatii si sanatatii propriei persoane si constientizarea angajatorilor ca o societate nu poate functiona fara salariati sanatosi.