Suna acumCere oferta

SERVICII SSM - SU

SERVICII SSM,SECURITATE,SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Instruirea SSM, Protectia Muncii, servicii ssm su

Abonament SSM (Protectia muncii)

Angajatorul are posibilitatea de a angaja un serviciu extern specializat în prevenire și protecție, abilitat să desfășoare în mod periodic activitățile specifice SSM în conformitate cu cerințele legale.

Beneficiind de servicii SSM profesionale, angajatorul poate asigura respectarea normelor și reglementărilor în domeniul securității și sănătății în muncă. Prin colaborarea cu un serviciu extern abilitat, se obține o expertiză de înaltă calitate în evaluarea riscurilor, elaborarea măsurilor de prevenire și implementarea politicilor de securitate.

Descoperă acum serviciile SSM specializate pe care le punem la dispoziție, oferindu-ți sprijin în asigurarea unui mediu de lucru sigur și sănătos pentru angajații tăi. Având în vedere cerințele legale, este esențial să colaborezi cu un serviciu extern de prevenire și protecție abilitat, care să îți ofere soluții personalizate și adaptate nevoilor specifice ale afacerii tale.

Situatii de urgenta, Protectia Muncii, servicii ssm su

Abonament situatii de urgenta (PSI)

Pentru organizarea activităților de apărare împotriva incendiilor în cadrul societății tale, poți contracta un cadru tehnic specializat în stingerea incendiilor sau un inspector de protecție civilă.

Un cadru tehnic competent în domeniul prevenirii și stingerea incendiilor poate asigura implementarea și respectarea măsurilor de siguranță în vederea minimizării riscului de incendiu. De asemenea, un inspector de protecție civilă poate fi responsabil de coordonarea și verificarea procedurilor și politicilor de protecție împotriva incendiilor, conform cerințelor legale.

Descoperă acum serviciile SSM pe care le punem la dispoziție și asigură-te că activitățile de apărare împotriva incendiilor sunt gestionate într-un mod eficient și în conformitate cu legislația în vigoare.

Dosar, SSM, Protectia muncii, servicii ssm su

Dosarul Securitate si Sanatate in munca (Protectia muncii)

Dosarul SSM include toate documentele esențiale necesare pentru asigurarea unui mediu de lucru sigur și sănătos, conform cerințelor legale. Aceste documente acoperă o gamă largă de aspecte, cum ar fi evaluarea riscurilor, planurile de prevenire și protecție, procedurile de urgență, instruirea angajaților și multe altele.

Asigurarea unui dosar SSM complet și actualizat este un pas crucial în gestionarea eficientă a securității și sănătății în muncă în cadrul companiei tale. Echipa noastră de specialiști în domeniul SSM poate oferi servicii profesionale de întocmire și actualizare a dosarului SSM, astfel încât să te asiguri că toate documentele necesare sunt în conformitate cu legislația în vigoare.

Descoperă serviciile noastre de SSM și asigură-te că dosarul tău SSM respectă toate cerințele legale și că mediul de lucru al angajaților tăi este sigur și sănătos.

Dosar, PSI, SU, Protectia Muncii, servicii ssm su

Dosarul SU (PSI)

Dosarul de situații de urgență reprezintă o colecție esențială de acte de autoritate, documente și evidențe specifice, obligatorie pentru fiecare societate, întocmită în conformitate cu legislația din domeniul situațiilor de urgență.

Dosarul de situații de urgență este un instrument vital în gestionarea eficientă a situațiilor de urgență și în asigurarea siguranței angajaților și a activităților desfășurate în cadrul companiei tale. Acesta conține informații și proceduri esențiale pentru prevenirea, pregătirea și gestionarea situațiilor de urgență, cum ar fi incendii, accidente chimice sau naturale, evacuări etc.

Echipa noastră de experți în domeniul SSM poate oferi servicii profesionale de întocmire și actualizare a dosarului de situații de urgență, astfel încât să te asiguri că acesta respectă în totalitate cerințele legale și se adaptează specificului activității tale.

Descoperă serviciile noastre de SSM și asigură-te că dosarul tău de situații de urgență este întocmit corect și te ajută să faci față oricăror situații neprevăzute.

Accident de munca, Protectia Muncii, servicii ssm su

Cercetarea accidentelor de munca

Un accident de muncă care rezultă în incapacitate temporară de muncă este investigat de către angajator prin înființarea unei comisii de cercetare și întocmirea dosarului de cercetare a evenimentului.

În calitate de furnizor de servicii SSM profesionale, suntem pregătiți să te sprijinim în gestionarea eficientă a accidentelor de muncă și a investigațiilor aferente. Echipa noastră de experți în securitate și sănătate în muncă poate contribui la înființarea unei comisii specializate, responsabile de investigarea accidentelor de muncă și întocmirea dosarului de cercetare.

Avem experiența și cunoștințele necesare pentru a efectua investigații detaliate, identificând cauzele accidentului și formulând recomandări pentru prevenirea unor incidente similare în viitor. De asemenea, vom întocmi un dosar de cercetare bine documentat și în conformitate cu cerințele legale.

Contactează-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de SSM și cum putem contribui la gestionarea eficientă a accidentelor de muncă și protecția angajaților tăi.

Plan de evacuare a persoanelor, Protectia Muncii, servicii ssm su

Planuri impotriva incendiilor

Angajatorii trebuie să dețină planul de evacuare a persoanelor, planul de depozitare și evacuare a materialelor periculoase, precum și planul de intervenție în caz de incendiu conform cerințelor legale.

Oferim servicii SSM specializate pentru ajutorarea angajatorilor în elaborarea și implementarea acestor planuri vitale. Echipa noastră de experți în securitate și sănătate în muncă poate colabora cu tine pentru a dezvolta planuri de evacuare, planuri de depozitare și evacuare a materialelor periculoase și planuri de intervenție în caz de incendiu personalizate în funcție de nevoile și caracteristicile activității tale.

Suntem dedicați asigurării conformității legale și creșterii nivelului de siguranță în locul de muncă. Prin serviciile noastre de SSM, te putem ghida în procesul de dezvoltare, implementare și actualizare a acestor planuri esențiale pentru protecția angajaților și prevenirea situațiilor de urgență.

Contactează-ne pentru a discuta mai multe despre cum putem să te sprijinim în obținerea și implementarea planurilor de evacuare, depozitare și intervenție în caz de incendiu conform cerințelor legale.

Serviciul de SSM

Cere o oferta personalizata.