Suna acumCere oferta

SERVICII SSM - SU

SECURITATE,SANATATE IN MUNCA SI SITUATII DE URGENTA
Instruirea SSM, Protectia Muncii, servicii ssm su

Abonament SSM (Protectia muncii)

Angajatorul poate contracta un serviciu extern de prevenire si protectie abilitat pentru a desfasura periodic activitatile specifice SSM conform cerintelor legale.
Situatii de urgenta, Protectia Muncii, servicii ssm su

Abonament situatii de urgenta (PSI)

Activitatile de aparare impotriva incendiilor pot fi organizate in cadrul societatii prin contractarea unui cadru tehnic cu atributii in stingerea incendiilor sau a unui inspector de protectie civila.
Dosar, SSM, Protectia muncii, servicii ssm su

Dosarul Securitate si Sanatate in munca (Protectia muncii)

Dosarul SSM este compus din totalitatea documentelor de securitate si sanatate in munca intocmite conform legislatiei in vigoare.
Dosar, PSI, SU, Protectia Muncii, servicii ssm su

Dosarul SU (PSI)

Dosarul de situatii de urgenta este compus din acte de autoritate, documente si evidente specifice, obligatoriu pentru fiecare societate, intocmit conform legislatiei din domeniul situatiilor de urgenta.
Accident de munca, Protectia Muncii, servicii ssm su

Cercetarea accidentelor de munca

Accidentul de munca ce se soldeaza cu incapacitate temporara de munca este cercetat de catre angajator prin infiintarea unei comisii de cercetare si intocmirea dosarului de cercetare a evenimentului.
Plan de evacuare a persoanelor, Protectia Muncii, servicii ssm su

Planuri impotriva incendiilor

Angajatorii sunt obligati sa se afle in posesia planului de evacuare a persoanelor, planului de depozitare si evacuare a materialelor periculoase si a planului de interventie in caz de incendiu.

Serviciul de SSM

Cere o oferta personalizata.