Suna acumCere oferta
Serviciu extern psi ssm

DESPRE NOI

Suntem un serviciu extern de prevenire si protectie, cu puncte de lucru in Bucuresti, Slobozia si activitate in judetele Ialomita, Prahova, Calarasi, Braila si Constanta.

De ce Serviciul de SSM ?

Suntem foarte pasionati de ceea ce facem. In peste 10 ani de experienta in securitatea muncii, situatii de urgenta dar si legislatia muncii am invatat multe si dorim sa le impartasim cu tine.

Nu ne consideram atotstiutori, asa ca zilnic cautam sa ne imbunatatim si perfectionam.

Ne place sa comunicam cu lucratorii, intelegem ca uneori specificul societaii nu permite pauze lungi pentru ore de instruiri, dar nici nu acceptam sintagma ” semneaza aici ca ai fost instruit”.

Suntem disponibili pe telefon, email, whatsapp, facebook messenger si oferim consultanta atat in domeniul SSM si Situatii de Urgenta, cat si in domeniul legistaliei muncii.

01. COMPANIE

ERK Secure Protect este un serviciu extern de prevenire si protectie ce ofera servicii in domeniile securitatii si sanatatii in munca, situatiilor de urgenta si protectie civila in Bucuresti, Ialomita, Constanta, Calarasi, Braila si Prahova.
Misiunea SSM, serviciu extern ssm

02. MISIUNE

Va propunem un serviciu profesionist la preturi corecte, principalul nostru scop fiind acela de a identifica cele mai bune solutii pentru asigurarea securitatii si sanatatii lucratorilor fara a afecta procesul de munca.
Viziunea noastra SSM, serviciu extern ssm

03. VIZIUNE

Viziunea noastra este aceea de a schimba mentalitatea lucratorilor asupra importantei securitatii si sanatatii propriei persoane si constientizarea angajatorilor ca o societate nu poate functiona fara salariati sanatosi.

VREI SA COLABOREZI CU NOI?