Suna acumCere oferta
Serviciu extern psi ssm

DESPRE NOI

SERVICIUL DE SSM – Servicii Profesionale de Securitate și Sănătate în Muncă, SSM si PSI, în București și în Regiunea de Sud-Est

SERVICIUL DE SSM oferă soluții specializate în securitatea și sănătatea în muncă, SSM si PSI, fiind partenerul tău de încredere în prevenirea situatiilor de urgenta și protecția angajaților tăi. Cu puncte de lucru în București și Slobozia, suntem prezenți activ în județele Ialomița, Prahova, Călărași, Brăila și Constanța.

Echipa noastră de experți calificați și certificați în domeniul securității și sănătății în muncă oferă servicii personalizate și soluții adaptate nevoilor specifice ale companiei tale. De la evaluarea riscurilor și identificarea măsurilor de prevenire, până la elaborarea și implementarea politicilor și procedurilor specifice, suntem partenerul tău de încredere în asigurarea conformității legale și creșterea performanței organizaționale.

01. COMPANIE

SERVICIUL DE SSM este partenerul tău de încredere în domeniul securității și sănătății în muncă, oferind soluții profesionale și specializate pentru prevenirea și protecția angajaților și a mediului de lucru. Ca  serviciu extern de , suntem specializați în SSM (Securitate și Sănătate în Muncă), protecția muncii și PSI ( Situațiile de Urgență), având un focus puternic pe București și împrejurimi.

Cu o experiență vastă și o echipă de experți certificați, ne propunem să aducem siguranță și sănătate în fiecare organizație. Colaborăm cu companii din diverse industrii și dimensiuni, oferind servicii personalizate adaptate nevoilor specifice ale fiecăreia.

Serviciile noastre cuprind evaluarea riscurilor, dezvoltarea și implementarea de politici și proceduri de securitate și sănătate în muncă,  consultanță specializată și multe altele. Ne asigurăm că clienții noștri sunt în conformitate cu normele legale SSM si PSI, reglementările în vigoare, reducând riscurile profesionale și creând un mediu de lucru sigur și sănătos.

Misiunea SSM, serviciu extern ssm

02. MISIUNE

„Misiunea noastră: Să protejăm vieți și să promovăm un mediu de lucru sigur și sănătos

La SERVICIUL DE SSM, avem o misiune clară și importantă: să oferim servicii profesionale de securitate și sănătate în muncă, SSM si PSI, devenind partenerul de încredere al companiilor în protecția muncii. Ca un serviciu extern de prevenire și protecție, ne angajăm să asigurăm un mediu de lucru sigur și sănătos pentru angajați.

Scopul nostru principal este să protejăm vieți și să reducem riscurile profesionale prin intermediul soluțiilor și serviciilor noastre specializate. Ne concentrăm pe identificarea și evaluarea riscurilor, implementarea măsurilor de prevenire adecvate și îmbunătățirea continuă a condițiilor de lucru.

Colaborăm strâns cu clienții noștri, sprijinindu-i în atingerea conformității legale și creșterea performanței în domeniul securității și sănătății în muncă.

Viziunea noastra SSM, serviciu extern ssm

03. VIZIUNE

„Viziunea noastră: Să devenim lideri în securitatea și sănătatea în muncă, SSM si PSI, asigurând un mediu sigur și sănătos pentru organizații și angajați

La SERVICIUL DE SSM, ne străduim să fim lideri în furnizarea de soluții de securitate și sănătate în muncă, concentrându-ne pe SSM, protecția muncii și PSI. Ca un serviciu extern de prevenire și protecție, ne-am asumat misiunea de a asigura un mediu de lucru sigur și sănătos pentru organizații și angajați.

Avem o viziune clară de a construi o cultură a siguranței și sănătății în muncă, SSM si PSI, promovând standarde înalte și punând accent pe prevenirea accidentelor și a îmbolnăvirilor profesionale. Ne dorim să fim partenerul preferat al companiilor din București, Ilfov și din întreaga regiune, oferind servicii specializate și personalizate în conformitate cu normele legale și reglementările în vigoare.

VREI SA COLABOREZI CU NOI?