Suna acumCere oferta

Munca la birou, riscuri pentru securitatea și sănătate

Prezentare generală
Curriculum

Cursul "Securitate și Sănătate la Birou" este conceput pentru a oferi angajaților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a preveni riscurile asociate cu munca la birou și pentru a promova un mediu de lucru sigur și sănătos.

Cursul se concentrează pe identificarea și gestionarea riscurilor legate de ergonomie necorespunzătoare, monitorizare și iluminare inadecvată, mișcări repetitive, poziție statică prelungită, accidente de cădere, incendii și situații de urgență, stres și probleme psihologice, calitatea aerului, infecții și boli, precum și expunerea la substanțe chimice.

Curriculum

 • Secțiunea 1
 • 10 lecții
 • Testul 1
 • 0 teme
 • 10m Durată
Extinde toate
Munca la birou riscuri pentru securitatea și sănătatea angajaților:
10 lecțiiTestul 10 teme
 1. Munca la birou poate prezenta unele riscuri pentru securitatea și sănătatea angajaților:
 2. Regulile de securitate și sănătate la locul de muncă sunt esențiale pentru a asigura bunăstarea angajaților. Iată câteva reguli importante referitoare la ergonomia necorespunzătoare a locului de muncă:
 3. Iată câteva reguli importante referitoare la repetarea mișcărilor la locul de muncă:
 4. Pentru a avea un birou ergonomic și a evita problemele asociate cu ergonomia necorespunzătoare a locului de muncă, urmați aceste sfaturi:
 5. Iată câteva sfaturi pentru a seta corect monitorul și iluminarea la birou:
 6. Pentru a evita accidentele de muncă la birou și a utiliza în mod sigur echipamentele și instrumentele, iată câteva interdicții și sfaturi importante:
 7. Pentru a preveni accidentele de cădere la birou și pentru a asigura un mediu de lucru sigur, iată câteva sfaturi privind organizarea biroului și interdicțiile asociate:
 8. Ventilația corectă a biroului este esențială pentru asigurarea unui mediu de lucru sănătos și confortabil. Iată câteva reguli și interdicții importante în ceea ce privește ventilarea biroului:
 9. Există diferite tipuri de stingătoare utilizate la locul de muncă, iar fiecare are proceduri specifice de utilizare:
 10. In perioada de iarnă, este important să se respecte un set de reguli pentru a asigura siguranța și sănătatea la locul de muncă
 11. TEST SSM - SU MUNCA LA BIROU

Ștergerea revizuirii cursului

Esti sigur? Nu puteți restabili acest lucru înapoi

Accesul la curs

Acest curs este protejat prin parolă. Pentru a-l accesa, introduceți parola mai jos: