Suna acumCere oferta
SSM
Având în vedere că fiecare afacere are particularitățile sale, te rugăm să completezi formularul de comandă pentru a putea oferi soluții personalizate de protectia muncii si PSI în conformitate cu nevoile tale.

Pentru a-ți oferi exact ceea ce ți se potrivește în domeniul Protecției Muncii SSM PSI, avem nevoie de informațiile tale specifice. Vom reveni cât mai curând posibil cu o ofertă personalizată în acest sens. Împreună, putem elabora un plan de evacuare, fise de instruire, instrucțiuni de lucru și semne de securitate personalizate, adaptate nevoilor specifice ale activității tale.

Pentru a-ți demonstra angajamentul nostru față de siguranța și protecția ta, îți punem la dispoziție gratuit planul de evacuare, fisele de instruire, instrucțiunile de lucru și semnele de securitate necesare.

Suntem aici pentru a te sprijini în asigurarea unui mediu de lucru sigur și conform normelor de protecție a muncii. Echipa noastră de specialiști în protecția muncii poate colabora cu tine pentru a dezvolta și implementa măsuri adecvate pentru a preveni accidentele și a promova siguranța angajaților tăi.

Completează formularul de comandă astfel încât să putem începe să lucrăm împreună în vederea asigurării protecției muncii în afacerea ta.

Îți vom răspunde în cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată în domeniul Protecției Muncii și Situațiilor de Urgență (SSM-PSI).

Printre cei ce ne-au acordat incedere se numara: